Unify

Uw organisatie hecht u veel belang aan uw identiteit of corporate image. Uw huisstijl geeft de identiteit van uw organisatie weer in de communicatie met uw buitenwereld. U wilt een uniform beeld creëren zodat geen afbreuk wordt gedaan aan uw merk of naam.

Met onze document generatie software kunt u, met één druk op de knop, foutloos een nieuw document aanmaken en daarin telkens uw huisstijl uniform toepassen. Het sjabloon zet alle informatie automatisch op de juiste plek neer, in de juiste opmaak.

Mocht uw huisstijl gewijzigd worden, dan is aanpassing van de centraal opgeslagen sjablonen voldoende om de wijziging organisatiebreed door te voeren. Uw medewerkers hoeven geen nieuwe sjablonen op te halen, geen andere werkwijze te gebruiken. Automatisch wordt de nieuwe stijl toegepast en eventueel ook de inhoud gegenereerd (zie Generate).

De software levert uw document in de correcte huisstijl af. Voor afdruk op het gewenste briefpapier, als pdf met logo’s in huisstijl, als bijlage bij een mailbericht en dergelijke. Ook als u verschillende huisstijlen gebruikt, bv bij verschillende merken,  dan zorgt onze software ervoor dat elk document in de juiste stijl op de juiste printer of printbak wordt afgedrukt of aangemaakt. Onze diensten