Oorsprong van DocuProces ligt binnen People-force B.V.

DocuProces is ontstaan vanuit People-force B.V.

People-force is een no-nonsense ICT-dienstverlener gevestigd in de Goorn, vlakbij Hoorn. Met een schat aan ervaring, een mensgerichte benadering en een pragmatische aanpak van ICT en business vraagstukken onderscheidt People-force zich op de markt. People-force eis is in 2000 opgericht door Rob Besse en Frank Wijte, die daarvoor al vele jaren hadden gewerkt in diverse Sales- en Management functies bij CTG (Computer Task Group).

De dienstverlening richt zich op de juiste balans tussen mensen, processen en ICT-toepassingen.

Gestart vanuit een specialisatie op het gebied van CRM breidde dit zich snel uit naar alle business processen binnen de organisatie. 

Grootste gemene deler daarbij zijn documenten en gegevens die zich in tal van processen door organisaties heen bewegen en met de buitenwereld gedeeld worden. Daarin is een specialisatie ontwikkeld wat heeft geleid tot het ontstaan van DocuProces als divisie en inmiddels als speerpunt en als naam van de organisatie. 

DocuProces stellen wij onze in meer dan 30 jaar opgebouwde kennis en ervaring en ons netwerk ten dienste van onze klanten. Dit kan zijn in de vorm van detachering of liever nog in projectverband, waarbij wij alle binnen onze organisatie en bij onze relaties aanwezige expertise voor de klant kunnen inzetten.

Wij werken uitsluitend met goed gekwalificeerde consultants, projectmanagers en specialisten die zowel als persoon als qua kennis en ervaring goed passen bij de behoefte van de klant en de aard en cultuur van het bedrijf.