Generate

Dagelijks maakt uw organisatie documenten, brieven, facturen, contracten, offertes en dergelijke. Vaak wordt een kopie van een bestaand document aangepast. Gegevens zoals adres, prijsinformatie, productgegevens, moeten in andere systemen worden opgezocht en overgetypt.

Met onze document generatie software kunt u, nadat een documentsjabloon eenmalig is opgezet, met één druk op de knop, foutloos een nieuw document aanmaken. Het sjabloon haalt automatisch alle informatie op. Tekstblokken worden toegevoegd of juist weggelaten.

De productiviteit van uw medewerkers gaat met sprongen vooruit. Een complexe offerte opstellen duurt nog maar enkele minuten. Het proces van het aanmaken van documenten wordt beheersbaar en fouten worden gereduceerd. Uw business rules worden eenduidig toegepast.

U bereikt een hoge kwaliteit en documenten kunnen binnen zeer korte tijd worden verzonden of gemaild.
De software levert uw document op het gewenste formaat af. Voor afdruk op het gewenste briefpapier, als pdf met logo’s in huisstijl, als bijlage bij een mailbericht en dergelijke. Als uw organisatie beschikt over verschillende huisstijlen (bv bij verschillende merken) dan zorgt onze software ervoor dat het document in de juiste stijl op de juiste printer of printbak wordt afgedrukt of aangemaakt. Onze diensten